В Алеппо пролунав вибух біля автобусів з евакуйованими, є загиблі

Читать на русском
За попередньою інформацією, терорист-смертник підірвав замінований автомобіль поряд з колоною. За інформацію спостерігачів, повідомляється про 16 загиблих.

Біля колони автобусів з людьми, які чекають на евакуацію з сирійського міста Алеппо, стався вибух.

Інформацію підтвердили як проурядові сирійські ЗМІ, так і опозиція і спостерігачі, повідомляє Reuters, передає «Слово і Діло».

За попередньою інформацією, терорист-смертник підірвав замінований автомобіль поряд з колоною. Точна кількість загиблих або поранених поки невідома.

Агентство AFP, посилаючись на інформацію спостерігачів, повідомляє про 16 загиблих.

На фотографіях, опублікованих державними сирійськими ЗМІ, видно, що на місці вибуху лежать тіла і йде густий чорний дим від пожежі. Багато автобусів почорнілі від вибуху і з вибитими вікнами.

Вибух стався в районі Рашідін на околиці Алеппо, де скупчилися десятки автобусів, які перевозять шиїтів з двох сіл, які були евакуйовані в рамках угоди між сирійським урядом і повстанцями.

Раніше стало відомо, що тисячі сирійців застрягли в Алеппо та прилеглих районах під час евакуації з двох шиїтських сіл в обмін на сунітських повстанців і їх сім'ї.

Нагадаємо, в березні незалежна комісія ООН заявила про причетність збройних сил Сирії до бомбардуванні і обстрілу гуманітарного конвою ООН, що прямував 19 вересня 2016 року в Алеппо.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: