Індія готова інвестувати в альтернативну енергетику України

Читать на русском
У Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України відбулася зустріч, на якій були присутні посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарти і потенційні інвестори.

Індійські інвестори висловили зацікавленість у співпраці з Україною в галузі альтернативної енергетики.

Про це повідомляє урядовий портал, передає «Слово і Дело».

«У Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України відбулася зустріч, на якій були присутні посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарти і потенційні інвестори... Індійська сторона заявила про наявність можливостей і зацікавленості в співробітництві. Зокрема, є багато представників, які хочуть інвестувати в альтернативну енергетику України», - йдеться в повідомленні.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Заборонити пенсіонерам працювати в київських муніципальних органах державної владиСказано 20 квітня 2012 р.Статус обіцянки: Архів

У прес-службі відзначили, що важливим моментом співпраці є робота з оформлення документів і дозволів, щоб інвестори могли швидше почати реалізацію проектів.

За підсумками зустрічі сторони заявили про готовність вивчити стратегічні плани в енергетиці і перейти до наступного етапу співпраці.

Нагадаємо, 21 березня Верховна Рада проголосувала за підтримку виробництва теплової енергії з альтернативних джерел.

Раніше Україна і Словенія підписали меморандум про взаєморозуміння в сферах енергоефективності, відновлюваної енергетики та альтернативних видів палива між відомствами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: