У штабі АТО повідомляють про стабілізацію ситуації

Читать на русском
На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник накривав захисників Мар'їнки. Також позиції в районі Мар'їнки обстрілювали ворожі снайпери.

Ситуація в районі проведення АТО стабілізувалася, з початку доби зафіксовано 16 обстрілів з боку бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО станом на 18:00 в суботу, 15 квітня, передає «Слово і Діло».

На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник накривав захисників Мар'їнки. По позиціях в районі Павлопіль - бив з протитанкових гранатометів, а по опорних пунктах поблизу Чермалик - з кулеметів великого калібру. За морським піхотинцям в районі Водяного противник вів вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а поблизу Широкиного — зі стрілецької зброї. Позиції в районі Мар'їнки обстрілювали ворожі снайпери.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє повернути Донбас протягом рокуСказано 10 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

На Донецькому напрямку, по позиціях поблизу населеного пункту Піски противник застосував гранатомети різних систем і кулемети великих калібрів, а в районі Кам'янки бив по українським воїнам зі стрілецької зброї. Захисників Опитного ворог обстріляв з кулеметів великих калібрів. Поблизу Троїцького активно діяли ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, по захисниках Лобачова підрозділи російсько-окупаційних військ вели вогонь з автоматичних гранатометів, а по захисниках Новоолександрівки - зі стрілецької зброї.

«Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму «тиші» і вогонь у відповідь не відкривали», - заявили в штабі.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу, 14 квітня, зафіксовано 45 обстрілів позицій ЗСУ з боку бойовиків.

Також відзначимо, що президент України Петро Порошенко підписав закон «Про Єдиний державному реєстрі військовозобов'язаних».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: