Гройсман погрожує за неякісний ремонт доріг заносити компанії-підрядники до «чорного списку»

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про те, що 95% доріг зруйновані через те, що влада ними не займалася.
Володимир Гройсман

Компанії-підрядники будуть покарані за неякісний ремонт доріг і занесені до «чорного списку».

Про це прем'єр-міністр Володимир Гройсман сказав під час Години питань до уряду у Верховній Раді, повідомляє «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір відремонтувати 300 кілометрів доріг у 2017 роціСказано 8 грудня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

«95% доріг зруйновані через те, що влада ними не займалася. Минулого року ми виділили ресурси для того, щоб робити капітальний ремонт доріг. Ми сьогодні проводимо інспекції по всій країні, ми ввели нову систему моніторингу, щоб визначитися, де і як були порушені технологічні норми. Вже приймаються кадрові рішення, і направляють матеріали в правоохоронні органи. Більше того, ми спрямовуємо незалежні лабораторії в такі місця і виявляємо проблеми. Ми покараємо негідників, які порушували технологічний процес, більш того, ми змусимо виправити ці недоліки, і занесемо їх до «чорного списку», - сказав Гройсман.

Як повідомлялося, перевірка технічного стану доріг, які ремонтували в 2016 році, показала, що на 83% доріг роботи були проведені неякісно.

Міністерство інфраструктури України спільно з владою Південної Кореї розробляє систему, яка дозволить в режимі онлайн спостерігати за кожною ділянкою ремонтних робіт на автошляхах України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: