У Парижі штаб-квартиру Ле Пен підпалили коктейлями Молотова

Читать на русском
У будівлі штаб-квартири проросійського кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен в Парижі вночі сталася пожежа – відповідальність за підпал взяла на себе група Боротьба з ксенофобією.

У будівлі штаб-квартири проросійського кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен в Парижі вночі сталася пожежа – відповідальність за підпал взяла на себе група «Боротьба з ксенофобією».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на AFP.

Пожежа почалася на першому поверсі штаб-квартири лідера ультраправої партії Національний фронт, незабаром пожежники змогли її локалізувати.

У поліції зазначили, що можливою причиною пожежі є підпал.

Відповідальність за підпал взяла на себе група «Боротьба з ксенофобією»: за словами її представника, вони скористалися коктейлями Молотова.

При цьому в групі зазначили, що зробили це в пам'ять про людину, яку активісти Національного фронту «побили 10 років тому».

Також представник «Боротьби з ксенофобією» пообіцяв, що підпали офісу Ле Пен триватимуть щодня до виборів.

Нагадаємо, Ле Пен заявила, що має намір призупинити участь Франції в Шенгенському просторі, якщо переможе на майбутніх президентських виборах.

Раніше прокуратура Франції почала нове розслідування за фактом розголошення професійної таємниці щодо ультраправої партії Національний фронт, лідером якої є кандидат у президенти Марін Ле Пен.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: