Синоптики розповіли, якою буде погода у Чистий четвер

Читать на русском
Завтра в Україні збережеться прохолодна погода, атмосферний фронт з Центральної Європи принесе дощі в північно-західну частину країни.

У четвер, 13 квітня, на заході і півночі України вдень очікується дощ, на решті території — без опадів.

Про це повідомляє Гідрометцентр, передає «Слово і Діло».

В Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, вранці і вдень невеликий дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, вдень +11...+13 градусів.

На заході України мінлива хмарність, вночі без опадів, вранці і вдень невеликий дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі +2...+7 градусів, вдень +9...+16 градусів.

На півночі України мінлива хмарність, вночі без опадів, вранці і вдень невеликий дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +2...+7 градусів, удень +8...+14 градусів.

У центрі України мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, на ґрунті, а місцями і в повітрі заморозки 0...-5 градусів, удень +11...+17 градусів.

На сході України мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, на ґрунті, а місцями і в повітрі заморозки 0...-5 градусів, удень +12...+17 градусів.

На півдні України мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, на ґрунті, а місцями і в повітрі заморозки 0...-5 градусів, удень +14...+19 градусів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: