Тимошенко: Гройсман – тінь Президента, а не самостійний політик

Читать на русском
Нардеп Юлія Тимошенко порівняла Гройсмана з пакувальною плівкою з повітряними пухирцями, які голосно лопаються, і повідомила, що він – тінь Президента.
Тимошенко і Гройсман

Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко відповіла на слова прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, який запропонував передати її Росії замість грошей за газ.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «ZIK».

«Такими висловлюваннями Гройсман нагадує пакувальну плівку з повітряними пухирцями... Діти, коли хочуть пограти, тиснуть ці пухирці, вони лопаються голосно. Ось для мене це образ Гройсмана. Це така бульбашка, на яку можна натиснути, вона вибухає – і на цьому все», - сказала Тимошенко.

«На жаль, у нас немає самостійного прем'єр-міністра. У нас є тінь президента, прем'єр-міністр Гройсман, який виконує всі його забаганки», - додала політик.

Нагадаємо, що голова фракції «Батьківщина» у Верховній Раді Юлія Тимошенко заявила, що Гонтарева може втекти за кордон, але український суд знайде її, де б вона не була.

16 березня 2017 року народний депутат України Юлія Тимошенко сказала, що її фракція не підтримає відставку віце-спікера Верховної Ради Оксани Сироїд. Зараз її слова – в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: