Північна Корея загрожує Трампу ядерним ударом

Читать на русском
Державні ЗМІ КНДР попередили про можливий ядерний напад на американську територію в разі найменшої ознаки агресії з боку США.

Державні ЗМІ КНДР попередили про можливий ядерний напад на американську територію в разі найменшої ознаки агресії з боку США.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

«Наша революційна сильна армія уважно стежить за кожним рухом ворожих елементів, і наші ядерні приціли фокусуються на американських базах вторгнення не тільки в Південній Кореї і на Тихоокеанському операційному театрі, а й на території США», - йдеться в заяві, опублікованій в офіційній газеті КНДР «Родонг Синмун».

Північна Корея погрожує США ядерною війноюПостпред КНДР в ООН у відповідь на спільні навчання США та Південної Кореї пригрозив ядерною війною.

Виконуючий обов'язки президента Південної Кореї Хван Ге Ан попередив про «серйозні провокації» з боку КНДР і наказав військовим посилити моніторинг і забезпечити тісний зв'язок з США.

Раніше президент Дональд Трамп заявив, що США мають намір вирішити проблеми з діями Північної Кореї за допомогою Китаю, або без нього.

Як повідомлялося, у Білому домі не збираються втручатися у внутрішні справи Північної Кореї і змінювати там режим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: