У Київській області активісти блокували залізницю

Читать на русском
Активісти перекрили рух на залізниці у Баришівському районі Київської області. Зараз рух електропоїздів вже відновлено, Укрзалізниця підраховує збитки.

Сьогодні вранці у селі Баришівка Київської близько 20 осіб перекрили залізничне полотно з вимогою збільшити кількість вагонів для перевезення пасажирів. Дана проблематика існує у всіх напрямках приміської залізниці.

Про це повідомляє відділ комунікації Київської області, передає «Слово і Діло».

«Укрзалізниця» скасувала тендери на закупівлю ще 1,5 тисячі вагонівФілія «Дарницький вагоноремонтний завод» ПАТ «Укрзалізниця» скасувала 4 тендери на закупівлю 1500 піввагонів на суму близько 1,5 млрд грн.

«Люди протягом трьох годин блокували рух електропоїздів і вимагали приїхати представників «Укрзалізниці», - розповіли в поліції.

Користувачі соцмереж повідомляють, що люди протестують проти скорочення кількості вагонів у електричках. Електричка, яка раніше ходила в Київ з десятьма вагонами, прийшла у складі шести вагонів.

На місці працює слідчо-оперативна група Баришівського відділення поліції. Правоохоронці опитують учасників і свідків протесту.

Зараз рух електропоїздів вже відновлено. «Укрзалізниця» підраховує збитки.

Працівники поліції з'ясовують всі обставини для кваліфікації цієї події.

Раніше в «Укрзалізниці» повідомили, про запуск додаткових поїздів на Великдень.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» домовляється з Китаєм про модернізацію тепловозів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: