Грузія закликає об'єднатися проти російської пропаганди

Читать на русском
Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі заявив, що як всередині країни, так і за її межами, в партнерських країнах Грузія має виступати з єдиним меседжем, покликаним розвінчати проведену Росією пропагандистську кампанію проти молодих демократій.
Президент Грузії Маргвелашвілі

Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі зазначив, що гібридна війна, киберпротивостояние, серйозні спроби Росії вплинути на суспільство шляхом пропаганди та агітації реально послаблюють стан безпеки в регіоні.

Як повідомляє Грузія Online, про це він заявив на Форумі народної дипломатії НАТО-Грузія, що проходить в Тбілісі, передає «Слово і Діло».

Говорячи про загрози, що витікають з російської пропаганди, Маргвелашвілі підкреслив важливість формування єдиної позиції уряду і суспільства у цьому питанні.

За його словами, як всередині країни, так і за її межами, в партнерських країнах Грузія повинна виступати з єдиним меседжем, що покликаний розвінчати проведену Росією пропагандистську кампанію щодо Грузії та інших молодих демократій щодо інтеграції Грузії з ЄС і НАТО».

Кабмін затвердив угоду про пряме залізнично-поромноме сполучення з ГрузієюКабінет міністрів України затвердив угоду з урядом Грузії про організацію прямого міжнародного залізнично-поромного сполучення через порти України і Грузії.

На думку глави держави, в останній період грузинське суспільство, неурядовий сектор і політичні партії виявляють стійку і єдину позицію у зв'язку з євроінтеграцією Грузії, але реально роботу в цьому напрямку необхідно поглибити і посилити.

Нагадаємо, 28 березня 2017 року набрав чинності безвізовий режим між Грузією та Європейським союзом. Також безвізовий режим доступний громадянам Грузії, які живуть на окупованих територіях Абхазії і Південної Осетії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: