У зоні АТО офіцер вистрілив у нетверезого військового

Читать на русском
Група нетверезих військових відмовилася виконувати наказ командира і вела себе агресивно, кажуть у штабі АТО.

Група нетверезих військових відмовилася виконувати наказ командира і вела себе агресивно, кажуть у штабі АТО.

Про це йдеться на сторінці штабу в Facebook, пише «Слово і Діло».

Повідомляється, що група п'яних військових, що входять до складу сил АТО, відмовилася виконувати наказ командира і вела себе агресивно. Їх поведінка, як зазначається, реально загрожувала життю офіцера.

«Реагуючи на ситуацію, командир підрозділу, зробивши три попереджувальні постріли в повітря, а потім попереджувальні постріли в землю, вистрілив по ногах агресивного нетверезого військовослужбовця», - кажуть у штабі.

Пораненого військового відвезли лікарню міста Бахмут, де встановили діагноз: «вогнепальне кульове поранення нижньої третини правої гомілки нижньої стопи».

«Водночас лікарі медичного закладу засвідчили, що під час поранення потерпілий перебував у стані алкогольного сп'яніння, в його крові було виявлено 1,29 проміле алкоголю», - додали в прес-центрі.   Нещодавно ЗМІ писали, що пияцтво українських військових в АТО є головною причиною небойових втрат, тоді як в Міноборони стверджують, що ними є самогубства, хвороби і необережна поведінка зі зброєю.

Як повідомлялося, ООН зафіксувала на Донбасі найбільше число жертв за останні півроку.

Нагадаємо, російсько-терористичні війська з початку доби обстріляли українські позиції вже 28 разів, на всіх напрямках бойовики використовують міномети, двоє українських бійців поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: