На трасі «Київ-Чоп» озброєні люди в балаклавах пограбували автомобіль

Читать на русском
Як повідомляють в поліції, на трасі Київ-Чоп шестеро озброєних людей в балаклавах, напали на автомобіль, пошкодили йому шини і викрали 16 мільйонів гривень.
Пограбування автомобіля

Правоохоронці затримали 6 жителів Закарпатської області за підозрою в розкраданні 16 мільйонів гривень з автомобіля місцевого жителя.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу прокуратури Закарпатської області.

«Як повідомив заступник прокурора Закарпатської області Олександр Василенко, зараз всі чоловіки затримані, їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм), яка карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна», - говориться в повідомленні.

Місцеві легенди України: траса Одеса-РеніІсторія ремонту траси Одеса-Рені та обіцянок політиків з цього приводу в циклі матеріалів «Місцеві легенди України».

Зазначені особи підозрюються в розбійному нападі 8 грудня 2016 року у жителів Хустського району.

В той день шестеро чоловіків, одягнених в камуфльований одяг з балаклавами на головах, стоячи зі зброєю на узбіччі автотраси «Київ - Чоп» біля села Ганьковиця Свалявського району, зупинили автомобіль, пошкодивши йому шини.

В автомобілі знаходилися двоє жителів Хустського району, чоловіки в камуфляжі завдали їм тілесних ушкодженнь та заволоділи грошовими коштами в сумі 16 млн грн. і двома мобільними телефонами.

«10 квітня 2017 року спільно з співробітниками Головного управління Нацполіціі в Закарпатській області у зазначених осіб були проведені обшуки, за результатами яких вилучено понад 717 тис грн, майже 200 тис доларів США і п'ять автомобілів (Mersedes Sprinter, KIA Sportage, Аudi А6, Wolkswagen LT і Opel Astra)», - уточнили в поліції.

Нагадаємо, шо раніше Петро Порошенко заявив, що блокада ОРДЛО припиниться тільки після повернення «націоналізованих» бойовиками українських підприємств їх власникам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: