Поліція відкрила провадження за фактом вибуху в центрі Києва

Читать на русском
У київській Національній поліції вирішили відкрити кримінальне провадження за фактом вибуху в центрі столиці.

Національна поліція розпочала кримінальне провадження за фактом вибуху на вулиці Володимирській у центрі Києва, який стався в ніч на вівторок, за попередньою правової кваліфікації ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на відділ комунікації Національної поліції Києва.

За інформацією Нацполіції, біля офісного приміщення невідомі кинули предмет, який вибухнув, надійшло до чергової частини Шевченківського управління поліції. За даними правоохоронців, в результаті пошкоджені вікна і фасади двох будинків, а також припаркований поруч автомобіль.

На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу та вибухотехніків. При обстеженні території правоохоронці виявили деформовані фрагменти вибухового пристрою, які відправили для проведення експертизи.

Працівники поліції відпрацювали територію з метою виявлення камер відеоспостереження, а потім підготували запити на вилучення їх записів. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння правопорушення. Зазначено, що відомості про подію внесені до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Розпочато кримінальне провадження за попередньою правової кваліфікації ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) ККУ.

Нагадаємо, до Євробачення в Києві з'явиться «поліція діалогу».

Раніше у Нацполіції розповіли про перебіг розслідування вбивства Вороненкова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: