Білоус розповів, чому пішов з посади голови ФДМ

Читать на русском
Білоус повідомив, що добровільно пішов у відставку, хоча його переконували працювати далі. Він збирається повернутися в бізнес.
Ігор Білоус

Колишній голова ФДМУ Ігор Білоус на брифінг 10 квітня повідомив, що самостійно прийняв рішення піти у відставку і повернуться в інвестиційний бізнес.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «УНІАН».

Ігор БілоусГолова Фонду державного майна України
Білоус запевнив, що податок з обороту вводитись не будеСказано 20 травня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

За словами Білоуса, новий голова Фонду держмайна повинен мати професійний рівень для роботи з інвесторами. «Я буду радий, якщо кандидат буде з Фонду держмайна, який буде розбиратися в цих процесах. Недостатньо знайти просто відому людину, а потрібно мати професійні вміння. Адже робота полягає в спілкуванні з інвесторами, а це вимагає деякого професійного рівня», - сказав екс-глава ФДМУ.

У той же час, він зазначив, що рішення піти у відставку - його особистий вибір. «Тиску піти з поста не було. Мене переконували працювати далі, але це моє особисте рішення», - сказав екс-голова фонду. Він зазначив, що після відставки збирається повернутися в інвестиційний бізнес.

«Я бачу себе в подальшому не в державній структурі. Я не збираюся йти в політику, а бачу себе в бізнес-середовищі, де я виріс і досяг деякого успіху. Адже я бачу, що економіка України починає рости», - підкреслив Білоус.

Нагадаємо, що вчора Білоус прийняв рішення піти в відставку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: