Омелян зробив гучну заяву стосовно керівництва УЗ

Читать на русском
Глава Міністерства інфраструктури Володимир Омелян розкритикував нинішнє керівництво держпідприємства Укрзалізниця.
Володимир Омелян

Міністр інфраструктури Володимир Омелян вважає, що керівництво «Укрзалізниці» не відповідає вимогам і має бути звільнене.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства інфраструктури.

На думку міністра, рішення проблем УЗ вимагає кадрових рішень від Кабміну.

«Це проблеми управлінського характеру. Команда, на жаль, не дала бажаних результатів. Її звільнити треба було давно. Я сподіваюся, що цього місяці будуть ухвалені відповідні рішення на рівні Кабміну», – заявив Омелян.

«Тут питання, в першу чергу, управлінське. Як тільки буде змінена команда на якісну, ми зможемо говорити про те, що ми готові йти назустріч бізнесу. На жаль, Одеська залізниця впродовж останнього місяця не змогла забезпечити нормальну роботу близько десяти поїздів, що призвело до колосальних збитків. Про це в пресі не говориться, але це сумний факт. Подібна ситуація двічі була в березні. Зараз це вже третій раз. Такі речі неприпустимі», – додав міністр.

Слід зазначити, що відповідно до моніторингу «Слово і Діло», Омелян дав 24 обіцянки, з них 3 виконав, а 8 – провалив. Рівень його відповідальності – 12%. Однак додамо, що аж 13 обіцянок міністра перебувають у процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: