ЗМІ: знищити авіабазу в Сирії Трампа вмовила його дочка

Читать на русском
За інформацією ЗМІ, саме перша дочка Дональда Трампа - Іванка підштовхнула свого батька нанести авіаудар по Сирії.
Дональд Трамп з дочкою Іванкою

У ЗМІ надійшла інформація про те, що дочка Президента США Дональда Трампа - Іванка підштовхнула батька нанести авіаудар по авіабазі в Сирії.

Про це пише «Слово і Діло», з посиланням на «The Independent».

Видання «The Independent» також повідомляє, що ця інформація надійшла закритою лінією прем'єру Великобританії Терезі Мей і міністру закордонних справ країни Борису Джонсону від посла в США Кіма Даррока.

«Вікно можливостей» для Путіна в адміністрації Трампа давно закрилиПолітичний експерт оцінив взаємовідносини адміністрації Трампа з РФ та пояснив, чому Президенту США буде важко вести будь-які домовленості з керівництвом Кремля.

Видання пише, що хоч Трамп був вражений кадрами із загибеллю понад 80 осіб після хіматаки в Сирії, все ж вирішальною позицією щодо дій у відповідь на злочини армії Асада була думка першої доньки Дональда Трампа. Адже, як зазначили міністри, реакція адміністрації Трампа була «сильніше, ніж очікувалося».

А відразу після авіаудару США Іванка Трамп написала в своєму Twitter: «Ми живемо в часи, вимагають важких рішень. Пишаюся своїм батьком, що він відмовився прийняти ці жахливі злочини проти людяності».

Нагадаємо, що 7 квітня Трамп відповів ракетним ударом на газову атакув Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: