Пасажирський пором між Одесою і Стамбулом заповнений на 90%

Читать на русском
Сьогодні почало працювати пасажирське поромне сполучення між Стамбулом і Одесою, повідомив посол України в Туреччині.
Фото з відкритих джерел

Відсьогодні дістатися з української Одеси до турецького Стамбула і назад можна за допомогою порома, запущеного між двома портовими містами.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Twitter посла України в Туреччині Андрія Сибіга.

«Турецька Республіка й Україна стають ближчими – сьогодні розпочато пряме пасажирське поромне сполучення між Хайдарпаша (Стамбул) і Одесою – 90% наповнюваність», – написав дипломат.

Турецький МЗС знову засудив анексію Криму РосієюМіністерство закордонних справ Туреччини в своїй заяві назвало анексію Криму Росією відкритим порушенням норм міжнародного права в третю річницю захоплення українського півострова.

Гайдарпаша – залізничний вокзал на азіатському березі Стамбула, побудований у 1906-1908 роках як початковий пункт залізниці Стамбул-Багдад. Сьогодні, завдяки розташуванню на штучному острові, що видається в море, він використовується як відправний пункт для поромів, які з'єднують його з іншими частинами міста.

Нагадаємо, раніше в Туреччині повідомили про нові правила в'їзду в країну для громадян України. А от забронювати готель там тепер стане складніше: популярний сайт бронювання готелів Booking.com у державі можуть заборонити у зв'язку із заявою про недобросовісну конкуренцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: