Терористи розповіли, хто «по-звірячому» вбив Моторолу і Гіві

Читать на русском
Як повідомляє так зване Міністерство держбезпеки «ДНР», вбивства Мотороли і Гіві нібито замовив співробітник СБУ Олексій Петров.

Як повідомляє так зване Міністерство держбезпеки «ДНР», вбивства Мотороли і Гіві нібито замовив співробітник СБУ Олексій Петров.

Прес-секретар так званого Міністерства держбезпеки (МДБ) самопроголошеної «ДНР» Марія Петрова заявила, що за вбивствами лідерів сепаратистів Арсена Павлова (Моторола) і Михайла Толстих (Гіві) стояв високопоставлений співробітник СБУ Олексій Петров, передає телеканал Росія 24, пише «Слово і Дело» .

За словами Петрової, в структурі департаменту контррозвідки СБУ нібито знаходилися особливі загони, які ведуть «терористичну війну» проти Донбасу. Ці загони, як стверджують в ДНР, створювалися за фінансової підтримки США.

Прес-секретар МГБ також зазначила, що незабаром після вбивства Толстих, 14 лютого 2017 року, Олексій Петров був призначений на пост глави департаменту контррозвідки. Вона стверджує, що нова посада дозволяє Петрову координувати терористичну діяльність з головою СБУ Василем Грицаком та представниками США.

Раніше в «ДНР» заявили, що до ліквідації Мотороли причетний начальник управління СБУ в Донецькій області Віталій Маріка.

Нагадаємо, Гіві загинув 8 лютого 2017 року внаслідок вибуху в своєму кабінеті в Макіївці, а Моторола помер під час вибуху в ліфті 16 жовтня 2016 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: