Бойовики «ЛНР» знову не дали спостерігачам ОБСЄ перевірити склади озброєнь

Читать на русском
У Луганську бойовики не пустили спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ до складу, де вони зберігають боєприпаси.

У Луганську бойовики не пустили спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ до складу, де вони зберігають боєприпаси.

Про це розповіли в прес-службі місії, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на LIGA.net.

«Спостерігачі відвідали постійні місця зберігання озброєння ЛНР, розташування яких відповідає лініям відведення, і зазначила, що в місцях зберігання знову були відсутні 29 танків (15 Т-72 і 14 Т-64), 9 мінометів (2Б14 Піднос, 82 мм) і 15 протитанкових гармат (МТ-12 Рапіра 100 мм) », - розповіли в СММ ОБСЄ.

В ОБСЄ назвали кількість жертв серед цивільних на Донбасі з початку рокуСпеціальна моніторингова місія ОБСЄ назвала кількість жертв серед цивільних на Донбасі з початку 2017 року.

Нагадаємо, нещодавно машину спостерігачів місії обстріляв невідомий з іншого автомобіля, після чого поїхав у бік непідконтрольної Україні території.

5 квітня перший заступник голови Місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг заявив, що СММ ОБСЄ планує збільшити кількість своїх спостерігачів в Україні зі 665 чоловік до 800.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: