Розтини загиблих в Сирії підтвердили застосування хімічної зброї

Читать на русском
Результати розтинів загиблих після авіаційної бомбардування в сирійській провінції Ідліб підтвердили версію про застосування хімічної зброї.
фото: Reuters

**Результати розтинів загиблих після авіаційної бомбардування в сирійській провінції Ідліб підтвердили версію про застосування хімічної зброї. ** Про це заявив міністр юстиції Туреччини Бекір Боздаг, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

Розтини жертв авіанальоту в сирійській провінції Ідліб підтвердили застосування хімічної зброї, через що загинули щонайменше 70 людей.

Хімічна зброя Путіна та атака в Сирії: режими-вбивці завжди тягнуться один до одногоПоліттехнолог прокоментував трагедію в сирійському місті Ідліб та пояснив, як Рада Безпеки ООН може викрити злочинців.

За словами турецького міністра, 32 жертви бомбардування були доставлені в медустанови Туреччини, троє з них пізніше померли.

Нагадаємо, США, Британія і Франція внесли до Ради Безпеки ООН проект резолюції, що засуджує застосування хімічної зброї в сирійській провінції Ідліб, проте Росія не дала ООН прийняти її, наклавши вето.

Президент США Дональд Трамп заявив, що хімічна атака вивела конфлікт в Сирії «на абсолютно новий рівень» і стала для нього «червоною лінією».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: