Після сутичок у Полтаві порушено п'ять кримінальних проваджень

Читать на русском
Провадження відкриті за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, пошкодження майна, хуліганства. Особи учасників зіткнень встановлено.
Після зіткнень у Полтаві

Після сутичок, які вчора, 5 квітня, відбулися в центрі Полтави біля «газетної арки», поліція вже відкрила п'ять кримінальних проваджень.

Про це в коментарі УНН повідомив начальник відділу комунікації ГУ ПП в Полтавській області Юрій Сулаєв, передає «Слово і Діло».

«Провадження відкрито за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, нанесення тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості, пошкодження майна, хуліганства, нанесення тілесних ушкоджень поліцейському. Вчора 12 осіб доставили в різні територіальні підрозділи поліції для встановлення особи та дачі пояснень. Їхні особи були встановлені», — зазначив Сулаєв.

За його словами, вчора до медичних закладів Полтави були госпіталізовані три людини. На сьогоднішній ранок є кілька звернень до медичних закладів Кременчука від представників охоронної фірми, які вчора брали участь у протистоянні.

Нагадаємо, у центрі Полтави на акції протесту застосували сльозогінний газ. Як повідомлялося, двох поранених під час сутичок прооперували.

Також відзначимо, раніше в наслідок масових заворушень у грузинському місті Батумі було затримано 40 осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: