«Азов» збирається «знищити» російські банки

Читать на русском
Представники Національного корпусу повідомили, що Нацбанк не виконав їхніх вимог, тому пообіцяли самостійно вести боротьбу проти діяльності російських банків в Україні.
Національний корпус

Українські націоналісти з корпусу «Азов» через те, що Нацбанк не виконав їхні вимоги про відкликання ліцензій російських банків, пообіцяли своїм силами з 10 квітня 2017 року почати закривати фінансові установи «фізично».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт «Національного корпуса».

«Не дочекавшись реальних і ефективних дій Національного банку України щодо російських банків в Україні, які реально фінансуються країною-агресором, ми, українські націоналісти, прийняли рішення взяти ініціативу в свої руки і зупинити діяльність цих банків на території нашої держави. Блокада, яка була організована Національним корпусом, продемонструвала серйозність наших намірів і, всупереч підтримці російських банків НБУ, паралізувала роботу цих фінансових гаманців агресора », - заявили представники« Національного корпусу ».

Зазначимо, що в даний момент «Азов» тимчасово зняв блокаду з банків країни агресора, щоб звичайні українці мали змогу забрати свої кошти з російських банків, що діють в Україні.

Як повідомлялося раніше, Національний банк України висловив готовність послабити санкції проти банків з російським капіталом після того, як в Україні стабілізується ситуація з безпекою.

Нагадаємо також, що народний депутат Андрій Білецький пообіцяв ініціювати законопроект про закриття російських банків. В даний момент ця обіцянка знаходиться в процесі виконання.

13 березня 2017 року народний депутат України Андрій Білецький пообіцяв, що «Національний корпус» (Азов) буде фізично блокувати роботу відділень «Ощадбанку Росії» по всій Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: