В «Опоблоці» прокоментували інформацію про подання ГПУ на арешт Бойка

Читать на русском
У фракції Опозиційного блоку прокоментували інформацію про подання Генпрокуратури на арешт глави політсили Юрія Бойка.
Юрій Павленко

Ніякого подання Генеральної прокуратури на арешт голови фракції «Опозиційного блоку» Юрія Бойка не існує.

Про це заявив народний депутат політсили Юрій Павленко, коментуючи слова депутата Сергія Лещенка про готовність оприлюднити таке подання протягом двох місяців, повідомляє «Слово і Діло».

На його думку, колишній журналіст «допомагає владі боротися з опозицією», стаючи на бік «корупціонерів».

«Чергова заява Лещенка про нібито «подання на арешт» Бойка вже не викликає нічого, крім сміху. Схоже, це те саме «подання», яке народний депутат від БПП обіцяв ооприлюднити ще в червні минулого року, але чомусь забув це зробити. Тепер пан Лещенко знову обіцяє щось опублікувати протягом двох місяців – мабуть, щоб і цю обіцянку було забуто. Думаю, він краще за всіх знає, що жодного подання на лідера «Опоблоку» не існує», – заявив Павленко.

Слід зазначити, що згідно з нашим моніторингом, Павленко загалом дав 44 обіцянки, з них 7 виконав, а 19 – провалив. Рівень його відповідальності – 16%.

Нагадаємо, в листі «Слову і Ділу» нардеп Лещенко повідомив, що володіє копією подання ГПУ на арешт глави «Опоблоку» Бойка.

Раніше Лещенко пообіцяв оприлюднити подання на зняття недоторканності та арешт нардепа Бойка, якщо ГПУ не внесе це подання до Верховної Ради.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: