Завтра в Україну прийдуть дощі та похолодання

Читать на русском

У четвер, 6 квітня, в Україні пройдуть дощі і знизиться. В центрі до +18°.

Про це повідомляє Гідрометцентр, передає «Слово і Діло».

На заході України хмарно з проясненнями, дощ, вдень на Закарпатті місцями сильний, тільки в Хмельницькій та Чернівецькій областях вночі без істотних опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...+9 градусів, удень +6...+14 градусів. У Карпатах уночі мокрий сніг з дощем, вдень дощ з мокрим снігом, температура повітря вночі та вдень 0...+5 градусів.

На півночі України мінлива хмарність, без опадів, вдень у Київській, Житомирській та Чернігівській областях дощ, місцями грози, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...+9 градусів, вдень +12...+19 градусів.

У центрі України мінлива хмарність, без опадів, тільки вдень у Вінницькій, Черкаській і Кіровоградській областях місцями невеликий дощ, місцями грози, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +4...+9 градусів, вдень +12...+19 градусів.

На сході України мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+8 градусів, вдень +12...+18 градусів.

На півдні України мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...+9 градусів, вдень +13...+19 градусів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: