Приватизація гуртожитків: Супруненко проігнорував законопроект, що вирішує проблеми його виборців

Читать на русском
Народний депутат не голосував у парламенті за законопроект про приватизацію гуртожитків, хоча обіцяв вирішити цю проблему під час зустрічі з жителями свого мажоритарного округу.
Олександр СупруненкоФото з відкритих джерел

Позафракційний народний депутат Олександр Супруненко проігнорував парламентське голосування за законопроект про приватизацію гуртожитків, ухвалений Радою в середу.

Про це за результатами перевірки його обіцянки, зареєстрованого після зустрічі політика з виборцями свого мажоритарного округу, повідомляє «Слово і Діло».

«Хочу запевнити мешканців мого округу, які живуть у гуртожитках і потребують допомоги з оформленням права власності на житло – цей шлях ми пройдемо разом, вся необхідна юридична підтримка буде надана максимально оперативно і вичерпно, а розгляд усіх звернень з цієї проблематики буде на моєму постійному депутатському контролі, поки справа не буде вирішена на вашу користь», – запевняв у травні минулого року депутат жителів Дніпровського району Києва, чиї інтереси він представляє в парламенті.

Разом з тим, коли справа дійшла до голосування за відповідний проект закону, який позбавляє депутата необхідності вирішувати в приватному порядку житлове питання мешканців гуртожитків, Супруненко відмовився його підтримати. Проект закону був №1076 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» з пропозиціями Президента України (доопрацьований)» був ухвалений голосами інших народних депутатів.

У досьє Супруненка на «Слові і Ділі» на цю мить є лише дві виконаних обіцянки (втім, стільки ж невиконаних) із 8. Порівняти його рівень відповідальності з тим, як виконують свої обіцянки інші парламентарі, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: