Україну найближчим часом відвідає заступник генсекретаря НАТО

Читать на русском
6-7 квітня Україну відвідає заступник генсекретаря НАТО Роуз Геттемюллер для проведення зустрічей з представниками української влади.

Заступник генерального секретаря Організації Північноатлантичного договору (НАТО) Роуз Геттемюллер 6-7 квітня відвідає Україну для проведення зустрічей з представниками української влади.

Про це йдеться у повідомленні Альянсу, передає «Слово і Діло».

Польща зменшить свою присутність у Єврокорпус на користь НАТОВаршава планує направити зекономлені кошти на зміцнення власних збройних сил в рамках посилення східного флангу НАТО.

В рамках візиту вона зустрінеться з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, міністром закордонних справ Павлом Клімкіним, першим заступником міністра оборони генерал-полковником Іваном Руснаком та іншими українськими вищими посадовими особами.

Також Геттемюллер проведе зустріч з лідерами кримських татар.

«У четвер, 6 квітня, пані Геттемюллер відвідає відкриття Київського форуму, на якому вона в п'ятницю, 7 квітня, виголосить промову і потім відповість на питання», - йдеться в повідомленні.

Заступник генерального секретаря Альянсу також виступить з промовою і дасть відповіді на питання студентів у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Раніше повідомлялося, що в НАТО мають намір збільшити кількість військ в Європі для стримування РФ.

Нагадаємо, Сенат США наблизив членство Чорногорії у НАТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: