Рада відкрилася, але трибуна заблокована

Читать на русском
Фракція «Радикальної партії» заблокувала трибуну Верховної Ради з плакатом «Абонплата за газ - вимагання».
Радикали блокують трибуну

Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив пленарне засідання українського парламенту. Фракція «Радикальної партії» блокує трибуну.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

У залі зареєструвалося 343 народних депутати.

На президії Верховної Ради приклеєний плакат блокувальників «Абонплата за газ - вимагання».

Як повідомлялося, вчора представники фракції «Радикальної партії» також блокували трибуну ВР з вимогою звіту НКРЭКУ щодо введення абонплати за газопостачання, а також відставки глави Нацкомісії Дмитра Вовка.

Засідання ВР продовжується, народні депутати виступають з робочих місць.

Українці заборгували за комуналку майже мільярд доларівУкраїнці станом на лютий поточного року заборгували за комунальні послуги 26,2 мільярда гривень.

Нагадаємо, в березні Нацкомісія з регулювання енергетики і комунальних послуг встановила тарифи, згідно з яким платіж буде нараховано для споживачів окремо від фактичної ціни за газ, а квитанції доведеться оплачувати щомісяця.

Пізніше Президент Петро Порошенко і прем'єр Володимир Гройсман закликали НКРЭКУ і Кабмін призупинити рішення про введення абонплати на газ.

Голова НКРЭКУ Дмитро Вовк повідомив, що 10 квітня на своєму засіданні Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, призупинить рішення про запровадження абонентської плати за газ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: