Нардеп від БПП заявив про вихід із фракції через погрози на свою адресу

Читать на русском
Народний депутат Владислав Голуб написав, виходить із фракції БПП після пакета з погрозами від голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка.
Владислав Голуб

Народний депутат Владислав Голуб повідомив, що виходить зі складу фракції «Блоку Петра Порошенка» у Верховній Раді.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці, передає «Слово і Діло».

«Я прийняв рішення вийти з фракції «Блоку Петра Порошенка», - заявив він.

Одним із аргументів стало те, що до його депутатської приймальні в місті Черкаси надійшли погрози на його адресу.

«Центральна влада не розуміє ситуації на місцях, а місцеві князьки, як це відбувається в межах мого виборчого округу, переплутали децентралізацію з федералізацією. В таких умовах я хочу залишатися чесним перед виборцями і громадянами України і не бажаю брати участь в процесі імітації реформ», - написав народний депутат.

При цьому, він додав, що не має наміру писати заяву про вихід з коаліції, бо в цьому немає необхідності. Його вихід зі складу фракції автоматично означає, що він покинув і коаліцію, оскільки, як зазначив нардеп, коаліцію формують фракції.

При цьому він вважає, що на сьогоднішній день, з юридичної точки зору коаліції у Верховній Раді немає.

За словами Голуба, він має намір залишатися позафракційним народним депутатом і не планує вступати в будь-яку з депутатських фракцій або груп в парламенті.

Згідно з регламентом народний депутат офіційно залишить фракцію після того, як головуючий на пленарному засіданні оголосить про це.

Раніше Владислав Голуб повідомив про «пакет з погрозами» від голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка.

Голуб був обраний по мажоритарному виборчому округу №197 (Черкаська область). Він пройшов в Раду по округу №197 з центром у Каневі, який також охоплює Золотоношу і частину Черкас.

Відзначимо, згідно з моніторингом «Слово і Діло», Голуб дав 16 обіцянок, з яких 6 виконав, а 10 - провалив. Рівень його відповідальності - 38%.

Цього року про вихід з БПП заявив також народний депутат Юрій Бублик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: