Мінсоцполітики обіцяє не скасовувати квітневі субсидії

Читать на русском
Міністерство соціальної політики розвіяло чутки щодо скасування житлових субсидій в квітні через раннє весняне потепління.

Міністерство соціальної політики розвіяло чутки щодо скасування житлових субсидій в квітні через раннє весняне потепління.

Житлові субсидії, призначені з 1 жовтня 2016 року, будуть діяти до 30 квітня 2017 року включно.

Про це в Facebook повідомляє Міністерство соціальної політики України, пише «Слово і Діло».

Відзначено, що з огляду на теплу весну, в квітні субсидії будуть перераховані з урахуванням кількості днів опалювального періоду.

Субсидії в квітні ніхто не відміняв. Якщо опалювальний період закінчився, наприклад, 2 квітня - то норма газу, тепла або електрики в залежності від виду опалення, буде перерахована пропорційно кількості днів, а не за повний «опалювальний» місяць», - коментують ситуацію в Мінсоцполітики.

Комунальні платежі: заборгованість vs. субсидіїЗаборгованість населення за комунальні послуги станом на 30 березня становить уже близько 25 млрд грн.

Повідомляється, що, зазвичай, субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається окремо на опалювальний період і окремо на не опалювальний. Так, з 1 травня по 30 вересня 2017 року допомога на оплату комунальних послуг буде також надаватися, однак її розмір буде дещо менше. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство соціальної політики України планує ввести норму про створення електронного реєстру трудових договорів.

Раніше в Міністерстві соціальної політики розповіли, скільки мільйонів сімей отримують житлові субсидії. Також глава відомства Андрій Рева назвав терміни повної монетизації пільг в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: