У Балаклії без даху над головою залишилися сто сімей

Читать на русском
Голова облради Сергій Чернов підкреслив, що людей, які повністю втратили житло, розселили в тимчасові приміщення.

Тринадцять будинків в Балаклії Харківської області в результаті вибухів на артскладах, не підлягають відновленню. Без житла залишилися понад 90 сімей.

Про це повідомив перший заступник голови Харківської ОДА Марк Беккер, передає «Слово і Діло».

За весь час детонації боєприпасів пошкоджені 373 об'єктів, з яких 339 житлових будинків, 12 об'єктів соціальної сфери, 22 об'єкти промисловості та житлово-комунальної сфери.

«Потрібно відзначити, що два приватних будинки не піддаються ремонту, так як вони зруйновані повністю, три - частково. На жаль, сьогодні на Балаклійщині 13 будинків (в яких проживає 91 сім'я - це 176 осіб), які також не підлягають ремонту і повинні бути відселені найближчим часом», - підкреслив Беккер.

Голова облради Сергій Чернов підкреслив, що людей, які повністю втратили житло, розселили в тимчасові приміщення.

Нагадаємо, відновлювальні роботи в Балаклії тривають. До газопостачання підключили понад 14 тисяч абонентів (не підключені 700 абонентів), електропостачання в Балаклії відновили у всіх будинках, де це було можливим. 12 тисяч жителів вже повернулися додому.

31 березня 2017 року Держслужбі з надзвичайних ситуацій заявили, що територія Балаклеї і прилеглих населених пунктах в зоні надзвичайної ситуації очищена від вибухонебезпечних предметів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: