Купрій прокоментував обіцянку щодо заяви про злочин у роботі системи е-декларування

Читать на русском
Позафракційний народний депутат Віталій Купрій прокоментував власну обіцянки щодо подачі заяви про скоєний злочин членами НАЗК.

Народний депутат Віталій Купрій направив генеральному прокурору Юрію Луценку та директору Національного антикорупційного бюро Артему Ситнику заяву про вчинення злочину керівництвом Національного агентства з питань запобігання корупції через погану роботу системи електронного декларування.

Про це він заявив в ефірі програми «Право на владу», коментуючи власну обіцянку щодо подачі заяви про злочин, повідомляє «Слово і Діло».

«Подано директору НАБУ Ситнику та генпрокурору Луценку, на Фейсбуці викладено, і поясню чому. Перше питання виникло у цій суперечці між паном Гройсманом (прем'єр-міністр – Ред.) і Наталією Корчак (голова НАЗК – Ред.), коли я так і не зрозумів, хто ж винний у цій ситуації, що не працює зараз система електронного декларування або не працювала тривалий час», – заявив Купрій.

За його словами, одна з версій поганої роботи системи е-декларування – саботаж з боку «Українських спеціальних систем», які обслуговують програму.

На запитання заступника голови НАЗК Руслана Радецького, хто ж є обвинуваченим у цій справі, політик відповісти не зміг, підкресливши лише, що таким чином він «змушує працювати правоохоронні органи».

На думку Радецького, заяви Купрія є «класичним піаром».

Куприй прокомментировал своё обещаниеSlovoiDilo

Нагадаємо, 29 березня народний депутат Віталій Купрій пообіцяв подати заяву про злочин щодо роботи реєстру е-декларацій.

Слід зазначити, що згідно з моніторингом «Слова і Діла», нардеп Купрій дав 29 обіцянок, з яких 12 він виконав, а 4 – провалив. Рівень його відповідальності – 41%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: