Балаклію і прилеглі села очистили від вибухонебезпечних предметів

Читать на русском
Територію міста Балаклія та прилеглих населених пунктів, які входили в зону надзвичайної ситуації, очистили від вибухонебезпечних предметів.

Станом на сьогодні рятувальники повністю очистили від вибухонебезпечних предметів Балаклею і довколишні населені пункти.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає «Слово і Діло».

НП в Балаклії: поліція нарахувала 15 випадків мародерстваПравоохоронці отримали 15 повідомлень про крадіжки після ліквідації надзвичайних подій на складах боєприпасів в Балаклії Харківської області.

У відомстві зазначають, що на 7 годину ранку 31 березня не знайшли на цих територіях ніяких боєприпасів. Таким чином, зараз вибухонебезпечних предметів там вже немає.

Рятувальники організували проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи з місцевим населенням про правила поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів. Жителям міста роздали 7000 пам'яток щодо дій населення в разі виявлення ВНП.

Нагадаємо, через вибухи поблизу Балаклії пошкоджено майже 250 будинків.

Число постраждалих в результаті вибухів у Балаклії зросла до 5 осіб. Через вибухи у Балаклії загинула жінка.

За попередніми підрахунками збитки від вибухів і пожеж на складах Балаклії становлять близько 220 млн гривень.

Уряд виділив 100 млн гривень для допомоги Балаклії після пожежі.

Після ліквідації пожежі на складі з зброєю в Балаклії міністр оборони Степан Полторак повідомив, що тільки 30% боєприпасів вдалося врятувати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: