Депутату Коцюбинської селищної ради Київщини повідомили про підозру

Читать на русском
У прокуратурі Київської області повідомили, що вручили підозру депутати Коцюбинської селищної ради в регіоні.
Коцюбинська селищна рада

Прокуратура Київської області повідомила депутату Коцюбинської селищної ради про підозру у вчиненні кримінального злочину за підробку офіційних документів і печаток з метою очолити селищну раду.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, передає «Слово і Діло».

«29 березня слідчим прокуратури Київської області, за дорученням прокурора Київської області, здійснено повідомлення про підозру 31-річному депутату Коцюбинської селищної ради 7 скликання в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених чч. 1, 3, 4 ст. 358 (підробка та використання офіційного документа і печаток) КК України та за ч.1 ст. 366 (службове підроблення) КК України», – йдеться в повідомленні.

Прокуратурою встановлено, що в квітні минулого року, перебуваючи на посаді секретаря Коцюбинської селищної ради, з метою очолити селищну раду, службовець скоїв низку кримінальних злочинів, спрямованих на легалізацію свого правового статусу, як виконувача обов'язків селищного голови, отриманого з грубим порушенням чинного законодавства. Надалі, отримання такого статусу було скасовано судом.

Також було встановлено, що вказаний службовець, знаючи, що оригінал гербової печатки знаходиться у селищного голови, використовував три різні підроблені печатки, зокрема, про дострокове припинення повноважень чинного селищного голови.

Нагадаємо, прокурор Львівської прокуратури попався на хабарі.

Раніше прокуратура затримала директора і головного інженера лісового держпідприємства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: