У САП відреагували на заяву НАБУ стосовно справи УЗ

Читать на русском
У Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі прокоментували звинувачення з боку Антикорупційного бюро в справі УЗ.
Назар Холодницькийфото: УНІАН

Під час взаємного відкриття сторонами обвинувачення і захисту зібраних ними доказів останньої надано службові документи «Укрзалізниці», які повністю спростовують запропоновану детективами Національного антикорупційного бюро версію події злочину, до яких нібито причетний начальник департаменту матеріально-технічного забезпечення УЗ.

Про це «Слову і Ділу» розповіли в прес-службі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, прокоментувавши заяву НАБУ про звуження кола підозрюваних у даному провадженні.

«За 9 місяців досудового розслідування детективами НАБУ, попри усі їх попередні запевнення, не здобуто жодного додаткового доказу вини конкретного посадовця (начальника департаменту матеріально-технічного забезпечення УЗ – Ред.) у скоєнні інкримінованого умисного злочину. Під час взаємного відкриття сторонами обвинувачення та захисту зібраних ними доказів останньою надано службові документи «Укрзалізниці», які повністю спростовують запропоновану детективами версію події злочину», – повідомили в прес-службі.

За інформацією САП, при таких обставинах прокурор ухвалив «єдино можливе законне рішення» про припинення кримінального переслідування чиновника УЗ.

«Не відповідають дійсності твердження НАБУ про нібито таємне прийняття прокурорами такого рішення – про винесення постанови детектива у провадженні було повідомлено у той же день, а пізніше передано її примірник», – додали в прокуратурі.

Нагадаємо, в НАБУ повідомили про звуження прокурорами САП кола підозрюваних у справі УЗ.

Раніше Бюро проводило обшуки в одеській мерії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: