Карта АТО: ситуація на сході України на 29 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом на 00:00 29 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли

За минулу добу російсько-окупаційні війська 61 раз обстріляли позиції українських військ. Щоб придушити вогневу активність противника сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Напрямки

На Донецькому напрямку було гаряче поблизу Авдіївки і Троїцького, захисників яких ворог накривав вогнем мінометів калібру 120 мм і 82 мм. По опорних пунктах в районі Кам’янки, Кримського та Луганського противник застосовував міномети калібру 120 мм. Позиції поблизу Опитного обстрілював з мінометів калібру 82 мм. З гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів ворог бив по захисників Авдіївки, Пєсков, Невельського і Опитного. По позиціях в районі Луганського і Кримського противник вів вогонь з озброєння БМП.

На Маріупольському напрямку з мінометів калібру 82 мм російсько-окупаційні війська обстрілювали опорні пункти в районі Тарамчука і Красногоровки. По захисниках Водяного, Павлопіля, Лебединського та Красногоровки противник вів вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поруч з Широкино застосував зенітну установку ЗУ-23-2. В районі Гнутового і Водяного активізувалися ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, по опорних пунктах поблизу Новозванівки російсько-терористичні підрозділи били з великокаліберних кулеметів, мінометів калібру 120 мм і 82 мм. По позиціях поблизу Новоалександровки ворог вів вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Втрати

За минулу добу поранені троє українських військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: