Сепаратисти селяться в елітних квартирах Києва

Читать на русском
За кілька місяців майно Струка в Луганській області було націоналізовано терористами ЛНР, а його самого в жовтні 2014 року затримували правоохоронні органи ЛНР,

Як мінімум, двоє відомих луганських сепаратистів придбали за останній рік елітне житло в Києві.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «Гарна хата». За даними видання, родина Володимира Струка цього літа придбала дві квартири в житловому комплексі Новопечерські Липки в Києві.

«29 липня 2015 роки дружина Володимира Струка Олена придбала квартиру площею 115 кв. м. За місяць до цього 16 червня 2015 року, квартира в 125 квадратів в тому ж будинку отримала в подарунок дочка сепаратиста Карина Марченко-Струк», - повідомляється в публікації. При цьому, в декларації Володимира Струка за 2013 рік зазначений загальний дохід всієї родини в 240 тис. Грн і відсутність заощаджень.

Володимир Струк - екс-нардеп Партії регіонів, в квітні 2014 року брав участь в засіданні «народного ради Луганської області» разом з Олегом Царьовим, на якому закликав голів місцевих рад провести «референдум» в області. За кілька місяців майно Струка в Луганській області було «націоналізовано» терористами ЛНР, а його самого в жовтні 2014 року затримували «правоохоронні органи «ЛНР», однак за інформацією ЗМІ - відпустили після погроз з боку бойовиків. За даними Генпрокуратури, Володимир Струк організовував і спонсорував терористичні угруповання на сході України.

За інформацією телепрограми Гроші (1 + 1), Карина Марченко-Струк проживає в Києві і активно публікує фото свого відпочинку в клубах Києва та Європи.

Також повідомляється, що в липні минулого року елітне житло в Києві набула і дружина пособника терористів ЛНР Володимира Медяника. За інформацією проекту Гарна хата, 10 липня Олена Медяник отримала свідоцтво на право володіння квартирою площею 270 кв. м, а також двома паркомісцями в ЖК Капітолій на вул. Хрещатик, 27б.

Забудовник відносить цей житловий комплекс до класу «еліт» і зазначає, що це перша новобудова на Хрещатику за останні 50 років. Зараз ця нерухомість арештована на користь самого Володимира Медяника, а в реєстрі вказано, що арешт накладено в грудні 2014 року Саксаганським районним судом Кривого Рогу і Печерським судом Києва в інтересах Медяника Володимира Юрійовича. Таким чином, українські суди прийняли ряд рішень в майнових інтересах керівництва терористів.

З «ДНР» і «ЛНР» було отримано податків на 2,8 мільярда гривеньУ 2016 році на території невизнаних «ДНР» і «ЛНР» знаходилося 13,3 тисячі платників податків, які протягом 2016 року сплатили податків в українську скарбницю на суму 2,8 мільярда гривень.

У декларації Володимира Медяника за 2013 значиться загальний річний дохід в 240 тис. Грн, і банківські заощадження в розмірі 6 тис. Грн. При цьому, 116 млн грн зазначені як внески до статутних фондів підприємств. Крім того, на Медяника були записані шість земділянок і дві квартири, 8 автомобілів, серед яких - Mercedes-Benz S500L, Land Rover Defender, Honda GL 1800А7, BMW R1200 GS.

Володимир Медяник - луганський бізнесмен і екс-нардеп від Партії регіонів, який відзначився відкритою підтримкою анексії Криму та сепаратистських мітингів в Луганську.

Раніше, нагадаємо, бойовики хочуть, щоб Ахметов платив їм податки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: