Вбивця Вороненкова – дезертир з батальйону «Донбас»

Читать на русском
Екс-комбат стверджує, що Паршов втік зі служби і був оголошений у розшук. У 2016 році його звільнили за самовільне залишення частини. У тому, що людина, яка перебувала у розшуку, потрапила до батальйону, комбат бачить провину кадровиків Нацгвардії.
Павло Паршов

Вбивця екс-депутата Держдуми Павло Паршов служив у батальйоні «Донбас» з 2015 року. Товаришам по службі запам'ятався втечею з навчальної роти.

Про це у ТСН розповів колишній командир батальйону «Донбас» Нацгвардії Анатолій Виногродський, передає «Слово і Діло».

Паршова мобілізували у 2015 році, він служив у навчальній роті батальйону, розташованої в Мелекіно під Маріуполем.

«Коли він прийшов, батальйон вже не брав участі у бойових діях, тільки стояв на блокпостах. Але його рота була навчальна, вони не брали участі у таких діях», – розповів Виногродський.

Екс-комбат стверджує, що Паршов втік зі служби і був оголошений у розшук. У 2016 році його звільнили за самовільне залишення частини.

У тому, що людина, яка перебувала у розшуку, потрапила до батальйону, комбат бачить провину кадровиків Нацгвардії.

Раніше радник глави МВС Антон Геращенко назвав вбивцею Вороненкова українця Павла Паршова, який народився у Севастополі. Геращенко уточнив, що Паршов був агентом російських спецслужб. За його словами, Паршов рік прослужив в одному з підрозділів Нацгвардії, не беручи участі у бойових діях, після чого звільнився у серпні 2016-го.

«Слово і Діло» пропонує дізнатися думку експерта у справі про вбивство Вороненкова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: