У Росії визнання паспортів «Л/ДНР» назвали тимчасовим заходом

Читать на русском
Згідно із заявою російської сторони визнання Росією документів ЛДНР є тимчасовим заходом і залежить безпосередньо від виконання мінських угод, а питання щодо визнання республік взагалі не порушується.

Згідно із заявою російської сторони визнання Росією документів «ЛДНР» є тимчасовим заходом і залежить безпосередньо від виконання мінських угод, а питання щодо визнання «республік» взагалі не порушується.

Про це заявив член російського Радбезу РФ і голова Вищої ради партії Єдиної Росії Борис Гризлов, пише «Слово і Діло».

«Визнання паспортів «ДНР» і «ЛНР» має тимчасовий характер. Офіційно скажу, як є - до виконання мінських угод. Це правильний крок, але дипломатичний», - сказав він.

Україна в Мінську вимагає від РФ скасувати визнання паспортів «Л/ДНР»На переговорах в Мінську українська сторона в Тристоронній контактній групі вимагає скасувати указ президента Росії про визнання паспортів «ДНР» і «ЛНР» та заявляє про неприпустимість захоплення українських підприємств на неконтрольованій території Донбасу.
  Гризлов додав, що питання про визнання «республік» взагалі не порушується.

Нагадаємо, указ про визнання Росією документів «ДНР» і «ЛНР» був підписаний президентом РФ 18 лютого. В ОБСЄ заявили, що тим самим Росія фактично визнала «ДНР» і «ЛНР».

Як повідомлялося, РФ прирівняла паспорта «Л/ДНР» до паспортів українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: