У Балаклії тривають вибухи на складі боєприпасів

Читать на русском
У Державній службі з надзвичайних ситуацій розповіли про ситуацію з пожежею на складі боєприпасів у Харківській області.

На території військового складу з боєприпасами в Балаклії Харківської області тривають вибухи з різною інтенсивністю.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 7:00 24 березня на території військового арсеналу спостерігаються вибухи з різною інтенсивністю. З можливої ​​зони ураження евакуйовано близько 20 тисяч осіб і організовано їхнє життєзабезпечення (відкриті евакуаційні пункти, організовано харчування, підвезення води і медичне забезпечення), тривають евакуаційні заходи. Припинено роботу потенційно небезпечних об'єктів. Працівниками Національної поліції проводиться патрулювання вулиць із забезпеченням правопорядку та охорони будинків евакуйованих осіб. За інформацією Міністерства охорони здоров'я внаслідок надзвичайної ситуації постраждала 1 особа, яка госпіталізована до лікувального закладу Харкова», – йдеться в повідомленні.

У ДСНС повідомили, що до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 1302 особи та 210 одиниць техніки, в тому числі 362 рятувальники та близько 90 одиниць спеціальної та пожежної техніки, 9 піротехнічних розрахунків. Також приведені до готовності резервні сили і засоби. На залізничній станції Шебелинка чергує два пожежних потяги.

Нагадаємо, військові посилено почали патрулювати вулиці Балаклії.

Раніше Президент України Петро Порошенко попросив допомоги у НАТО в розмінуванні Балаклії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: