ЗМІ: Вбивця Вороненкова мав документи учасника АТО

Читать на русском
За інформацією ЗМІ, вбивця екс-депутата Держдуми Росії Денис Вороненков мав при собі документи учасника бойових дій, видані частиною № 3057 Нацгвардії України.

За інформацією ЗМІ, вбивця екс-депутата Держдуми Росії Денис Вороненков мав при собі документи учасника бойових дій, видані частиною № 3057 Нацгвардії України.

Про це повідомляє видання «Страна» з посиланням на джерела в правоохоронних органах, передає «Слово і Діло».

Це військова частина, в яку свого часу входив батальйон «Донбас». До цієї ж частини належить і полк «Азов», а також деякі інші підрозділи Національної Гвардії України, йдеться в повідомленні.

Також джерело «Страны» повідомило, що з урахуванням номера частини і просочилася інформації про біографію померлого на операційному столі кілера, можливо, він був одним з добровольців, які воювали в зоні АТО в 2014-2015 роках.

Показова страта Вороненкова: Україна кинула виклик ФСБ – РФ прийняла та провела блискучу спецопераціюПолітичні експерти оцінили ситуацію щодо вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова у Києві та причетність РФ.

Водночас, джерело не виключає варіант, що документи були підробленими.

Нагадаємо, сьогодні колишній депутат Держдуми РФ Денис Вороненков був убитий в центрі Києва.

Генпрокурор Юрій Луценко назвав це «звичною для Кремля показовою стратою свідка».

Президент Петро Порошенко назвав подію «терактом з боку Росії».

Вороненков свідчив у справі про державну зраду Віктора Януковича. Йому було надано українське громадянство.

Чоловік, який застрелив у центрі Києва колишнього депутата Держдуми Денис Вороненкова, помер у лікарні від отриманих поранень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: