Украерорух тимчасово закрив небо у радіусі 40 км від місця вибуху в Балаклії

Читать на русском
Держпідприємство з обслуговування повітряного руху України тимчасово заборонила польоти над Харківською областю через вибух.

Державне підприємство з обслуговування повітряного руху України (Украерорух) тимчасово закрило небо у радіусі 40 кілометрів із метою локалізації та гасіння пожежі на військових складах, розташованих неподалік Балаклії Харківській області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна».

За словами заступника міністра інфраструктури Юрія Лавренюка, туди направлено два пожежні потяги «Укрзалізниці». Зараз вони перебувають на ст. Шаблінка і чекають подальших вказівок від Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Персонал залізничної станції в Балаклії евакуйований. При необхідності УЗ готова надати поїзди для евакуації населення. Поки таких запитів не надходило.

«Перебуваємо на постійному оперативному контакті з керівництвом ДСНС, Міністерства оборони та в межах компетенції тримаємо ситуацію на контролі. Ухвалено рішення про відрядження на місце події першого заступника міністра Євгена Кравцова з метою організації робіт і координації дій», – сказав Лавренюк.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман вилетів у район НС у Балаклії.

Раніше у Харківській області стався вибух на складі боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: