Штаб АТО: 84 обстріли за добу, загинув один військовий

Читать на русском
За минулу добу російські бойовики 84 рази обстріляли українські позиції з застосуванням артилерії і «Градів», один український боєць загинув, ще один отримав поранення.
uaposition.com

За минулу добу російські бойовики 84 рази обстріляли українські позиції з застосуванням артилерії і «Градів», один український боєць загинув, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«За минулу добу зафіксовано 84 обстріли. Один український воїн загинув, ще один був поранений», – йдеться в повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України на 22 березняСитуація на сході країни станом на 00:00 22 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На маріупольському напрямку найбільшу кількість обстрілів українських позицій зафіксовано в Широкиному, захисників якого ворог обстрілював з мінометів 120 мм і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

По опорних пунктах українських морпіхів біля Водяного вівся вогонь з артилерії калібру 122 мм і РСЗВ «Град-П». У Павлополі, Лебединському, Гнутовому і Чермалику ворог застосовував гранатомети і великокаліберні кулемети. У Мар‘їнці наші позиції обстрілював ворожий снайпер.

На донецькому напрямку найгарячішою точкою була Авдіївка, захисників якої російсько-терористичні підрозділи обстрілювали з мінометів, гранатометів, кулеметів і протитанкових ракетних комплексів. У Зайцевому по позиціях українських захисників ворог застосував стволову артилерію калібру 152мм. З гранатометів і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по опорних пунктах ВСУ в Луганському, Троїцькому та Верхньоторецькому.

На луганському напрямку найбільше ударів ворог завдав по захисникам Новозванівки, яку російські найманці обстрілювали зі 120 мм мінометів, гранатометів і кулеметів. По позиціях в районі Кримського ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, а під Станицею Луганською – з гранатометів і стрілецької зброї.

Залежно від ситуації, українські війська відкривали вогонь у відповідь.

За даними штабу АТО, військовослужбовець ЗСУ загинув в результаті обстрілу опорного пункту підрозділу однієї з механізованих бригад, яка розташована неподалік Авдіївки.

Штаб АТО: 84 обстрела за сутки, погиб один военныйSlovoiDilo

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: