Карта АТО: ситуація на сході України на 22 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 22 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу російсько-терористичні війська 76 разів обстріляли позиції українських захисників. Поранено одного українського бійця.

Напрямки:

На донецькому напрямку найбільшу активність ворог виявляв під Авдіївкою, Луганським, Зайцевим та шахтою Бутівка. Протягом усієї доби бойовики практично не припиняли там обстріли з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, крупнокаліберних кулеметів та гранатометів. Захисників Авдіївки та шахти Бутівка ворог також обстрілював з танків, а по позиціях під Зайцевим завдав ввечері удар зі 152 мм артилерійських систем.

На луганському напрямку гаряче було під Золотим, Новозванівкою та Кримським, війська противника обстрілювали з гранатометів та крупнокаліберних кулеметів, а під вечір застосували 120 мм міномети.

На маріупольському напрямку російсько-терористичні війська також активно використовували зброю, яка заборонена Мінськими угодами. Позиції під Широкиним, Лебединським та Красногорівкою бойовики обстрілювали зі 120 мм мінометів, кулеметів та гранатометів різних систем. Захисників Новотроїцького обстріляли з важкої артилерії калібру 122 мм, а по оборонцям Мар’їнки бив танк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: