Столична влада продовжить боротьбу з МАФами – Кличко

Читать на русском
За словами мера Києва Віталія Кличка, столична влада продовжить боротьбу з незаконно встановленими МАФами.
Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що міська влада продовжить демонтувати незаконно встановлені МАФи.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Кличко написав на своїй сторінці в Facebook.

«Міська влада продовжить демонтувати незаконно розміщені МАФи, адже будь-яка торгівля повинна бути законною і цивілізованою, а Київ повинен мати європейський вигляд і отримувати доходи до бюджету міста», - заявив Кличко.

«Коли я балотувався на пост мера, одним з ключових моїх завдань була, зокрема, боротьба з МАФами. Адже місто - давайте говорити відверто - просто загаджене незаконними торговими лотками. Сучасне місто не повинне нагадувати базар», - зазначив міський голова.

Кличко додав, що на сайті КМДА є карта розміщення законних МАФів, які сплачують пайову участь і які сплачують кошти в бюджет міста. «Раніше незаконних МАФів було близько 20 тисяч, і ми вже демонтували понад 7 тисяч з цих незаконних споруд. Так, їх залишилося ще понад 10 тис., з яких 6,5 тисячі - незаконні. Тому бій за вільні вулиці триває, і ми відступати не збираємося», - зазначив мер Києва.

Що стосується знесених МАФів біля метро «Політехнічний інститут», Кличко зазначив, що там були знесені лише незаконні торгові точки, які перетинали вихід зі скверу біля ліцею. «На місці знесених МАФів буде сквер. Я неодноразово підкреслював, що Київ буде містом парків і скверів, а не МАФів», - підсумував Віталій Кличко.

Нагадаємо, раніше в грудні невідомі на тракторах біля переходу станції метро «Оболонь» у Києві знесли МАФи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: