Порошенко назвав три мети судової реформи

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко назвав три мети судової реформи. Зокрема, метою реформи є оновлення судової гілки влади.

Президент України Петро Порошенко назвав три мети судової реформи.

Про це він розповів під час виступу на засіданні Ради з питань судової реформи, йдеться в повідомленні глави держави у Twitter, передає «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко заявив, що новий Верховний суд України буде сформовано до кінця 2016 рокуСказано 28 червня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Починаючи реформу, ми ставили за мету створити умови для нормальної роботи судової влади, без зовнішнього тиску... Друга мета судової реформи – збалансувати незалежність судів дієвими механізмами відповідальності суддів перед суспільством... Третя мета реформи – оновлення судової гілки влади, формування нового суддівського корпусу», – заявив він.

Відзначимо, у березні Національне антикорупційне бюро України завершило первинну перевірку понад 600 кандидатів на посади у Верховному Суді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, за словами глави держави, створення нового Верховного Суду вже на завершальному етапі.

Нагадаємо, що у Петра Порошенка 256 обіцянок, 106 виконаних і 67 невиконаних.

Раніше «Слово і Діло» опублікувала інфографіку про особливості судової реформи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: