Єгипет перехотів підвищувати візовий збір

Читать на русском
Уряд Єгипту таки досяг згоди не підвищувати вартість в'їзних віз в країну, адже подібне рішення може погіршити ситуацію в туристичній галузі.

Уряд Єгипту таки досяг згоди не підвищувати вартість в'їзних віз в країну, адже подібне рішення може погіршити ситуацію в туристичній галузі.

Про це повідомляють єгипетські ЗМІ, пише «Слово і Діло».

Вартість одноразової візи залишиться колишньою - $ 25, а вартість багаторазової шестимісячної візи складе $ 60.

Міністр туризму Єгипту Ях'я Рашид заявив, що ціни на візи потрібно підвищувати, але зараз для цього не найкращий час.

«Це призведе до ще більшої кризи в туристичній галузі», - сказав Рашид.

Раніше Єгипет відклав підвищення цін на в'їзні візи в країну з $ 25 до $ 60 на липень 2017 року.

Безвізовий режим: ретроспектива обіцянок українських політиківОбіцяти українцям безвізовий режим політики почали ще в 2010 році. Одним із перших посадовців, що пообіцяли ініціювати безвізовий режим з ЄС, був тодішній віце-прем'єр-міністр із питань Євро-2012 Борис Колесніков.

За словами джерел, терміни підвищення вартості віз перенесені на прохання великих гравців туристичної галузі, оскільки вони могли б зазнати збитків у міжсезоння.

Нагадаємо, з 1 квітня українці можуть подорожувати в Албанію без віз. Також, на початку березня Європарламент підтримав скасування віз для України.

Добірку найцікавіших обіцянок українських політиків про безвізовий режим з країнами ЄС можна подивитися в матеріалі «Безвізовий режим. Ретроспектива обіцянок українських політиків».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: