З початку весни у Києві ліквідовано понад 90 стихійних звалищ сміття

Читать на русском
Організації, які не прибирали сміття на своїй території, будуть карати, сума штрафу за ігнорування правил благоустрою може досягати 1700 грн.

З початку березня районними та міськими інспекторами з благоустрою вручено понад 400 приписів за неприбране сміття на балансовій території та узбіччях доріг. Крім того, комунальні служби ліквідували 93 стихійні звалища.

Про це повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації, передає «Слово і Діло».

У Києві збираються будувати завод із переробки сміттяДевелоперсько-будівельна компанія Т.М.М. планує реалізувати проект будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів на електроенергію біля ТЕЦ-6 у Києві.

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв зазначив, що за дотриманням порядку і чистоти в столиці спостерігають 80 інспекторів з благоустрою.

Практика адміністративних покарань, яку влада застосовували під час снігопадів, буде задіяна під час збирання сміття.

Організації, які не прибрали сміття на балансовій території, будуть карати, попередили в КМДА. Сума штрафу за ігнорування правил благоустрою може досягати 1700 грн.

За його словами, з 1 по 20 березня вже вручено понад 400 приписів за неприбране сміття, в тому числі за сміття, залишений на узбіччях.

Петро Пантелєєв також зазначив, що протягом весняного періоду в місті заплановано провести не менше 130 толок.

Раніше повідомлялося, що через «сміттєві» проблемиу Львові мають намір закрити всі ринки, а також дитсадки і школи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: