Екс-глава КМДА Макеєнко став співвласником телеканалу «Тоніс»

Читать на русском
Власником частки 9,5 відсотків статутного фонду став український політик Володимир Макеєнко. 80 відсотків статутного фонду залишилися у самого підприємства, 10 відсотків — у генерального директора каналу Олександра Бутка.

Колишній депутат Верховної Ради від Партії регіонів Володимир Макеєнко, який на початку 2014 року нетривалий час очолював Київську міськадміністрацію, став співвласником телеканалу «Тоніс».

Про це він сам оголосив на прес-конференції в «Інтерфаксі-Україна», передає «Слово і Діло».

Телеканалу «Дождь» заборонили мовлення в УкраїніНаціональна рада з питань телебачення і радіомовлення зобов'язала українських провайдерів протягом місяця припинити ретрансляцію російського телеканалу «Дождь» через невизнання каналом суверенітету й територіальної цілісності України.

«Це буде на 100% проукраїнський канал. На сьогоднішній день я володію 9,5%, решта відсотки перебувають у власності каналу. Процес наш триває, ми проводимо аудити. Непрості часи для каналу пройшли, я вважаю, що його чекає прекрасне майбутнє», - заявив Макеєнко.

Профільне видання «Детектор.Медіа» зазначає, що ключовим бенефіціаром телеканалу формально є його директор Олександр Бутко.

Працювати на «Тоніс» перейшли генеральний продюсер каналу NewsOne Олексій Семенов разом з двома ведучими - Матвієм Ганопольським і Євгеном Кисельовим. Також на телеканалі буде працювати відомий ведучий Ілля Ноябрьов.

Раніше «Тоніс» пов'язували з сином колишнього президента Олександром Януковичем.

Раніше Петро Порошенко пообіцяв найближчим часом ініціювати збільшення україномовного контенту на телебаченні.

Нагадаємо, в Україні ліквідували телеканал УТР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: