Глава МЗС Британії обговорить з Трампом політику РФ в Україні – ЗМІ

Читать на русском
Під час поїздки до Вашингтона міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон спробує налагодити стосунки з адміністрацією президента США Дональда Трампа.

Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон під час свого візиту до Сполучених Штатів Америки наступного тижня може обговорити позицію США в питанні політики Росії в Україні.

Про це повідомляє The Sunday Times, передає «Слово і Діло».

ООН: блокада Донбасу змінить життя мільйонів українцівНа деяких окупованих шахтах Донбасу гірників вже попередили про можливі скорочення після рейдерського захоплення шахт бойовиками.

Зазначено, що Джонсон планує переконати Вашингтон, аби він зайняв «менш конструктивну позицію з Москвою» з питання політики Росії в Україні. За даними видання, глава МЗС Великобританії в РФ планує обговорити агресію Москви в Україні.

Як очікується, у вівторок, 21 березня 2017 року, Джонсон зустрінеться з радниками президента США Дональда Трампа, а також з ключовими лідерами від Республіканської партії в конгресі.

Крім того, під час свого візиту Джонсон спробує налагодити відносини з адміністрацією Білого дому після звинувачень спецслужб Великобританії в прослуховуванні адміністрації Барака Обами.

Повідомляється, що мета візиту Джонсона в США - налагодити відносини з адміністрацією Трампа після звинувачень британських спецслужб на прослуховування. Про те, що Джонсон планує вперше за п'ять років поїхати в Росію, повідомляло у березні Міністерство закордонних справ Великобританії.

Як зазначалося у повідомленні, візит відбудеться у найближчі тижні.

Раніше повідомлялося, що МЗС Франції засудив захоплення українських підприємств на Донбасі.

Нагадаємо, Трамп і Меркель підтримують мирне вирішення конфлікту на сході України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: