Насіров не здав британський паспорт – САП

Читать на русском
У САП наполягають, що усунений від виконання обов'язків голова ДФС Роман Насіров має здати правоохоронцям свій паспорт громадянина Великої Британії.
Роман Насіров

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП) наполягають, що усунений від виконання обов'язків голова ДФС Роман Насіров має здати правоохоронцям свій паспорт громадянина Великої Британії.

Про це повідомив начальник відділу САП Роман Симків, передає «Слово і Діло».

«Частина паспортів була вилучена під час обшуків за місцем його проживання: це два закордонних паспорти і дипломатичний. Що стосується іноземного паспорта Великої Британії, то наразі він не зданий. Ми все одно наполягатимемо на тому, що пан Насіров зобов'язаний надати цей паспорт стороні обвинувачення або відповідним компетентним органам, які мають право на зберігання цього паспорта», – розповів він.

Насіров прийшов на допит до НАБУВідсторонений на час розслідування голова Держфіскальної служби Роман Насіров заявив, що в нього вилучили 3 паспорта.

Він зазначив, що щодо можливої наявності у відстороненого голови ДФС паспорта громадянина Угорщини була оперативна інформація від детективів НАБУ, яку зараз перевіряють, зокрема є відповідний міжнародний запит до Угорщини.

За його словами, наявність британського паспорта у Насірова підтверджує офіційна відповідь посольства Великої Британії.

Нагадаємо, 16 березня дружина і тесть Насірова внесли заставу за нього в розмірі 100 мільйонів гривень. У той же день усуненого голову ДФС було звільнено з-під варти.

Раніше повідомлялось, що в СБУ немає інформації про інші громадянства Насірова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: